Kussens bedrukken 40×40 cm

11.95

Categorie:

Beschrijving

Kussens bedrukken met jouw foto? Bij kussenbedrukken.eu maak je binnen een handomdraai jouw eigen mooie droomkussen! Kussenbedrukken.eu is de makkelijkste site om een leuk kussen te bedrukken. Aan beide kanten het kussen bedrukken kan eventueel ook.

Op zoek naar een écht origineel cadeau.
Voor een geboorte, verjaardag, jubileum, afscheid of voor een baby, kleuter, tiener of een kindercadeau met naam, foto en/of tekening? Dan ben je bij www.kussenbedrukken.eu aan het juiste adres. We bedrukken kussens voor babies, jubilarissen, jarigen en kinderen met eigen teksten en of illustraties of foto’s, zoals jij dat zelf wilt.

Een vrolijk en uniek cadeau!
In enkele stappen maak je online een uniek cadeau voor de geboorte van een baby of voor de verjaardag, jubileum of afscheid. Kussens met een foto of tekening en voeg je je eigen naam of naam van de ontvanger toe. Je kunt op onze site al zien hoe het kussen er uit gaat zien.
We maken de gepersonaliseerde kussens en versturen jouw bestelling binnen 3 werkdagen naar het door jou opgegeven adres.

Ook zijn de kussens een unieke promotionele aankleding!
De kussens van kussenbedrukken.eu zorgen ervoor dat jouw beursstand, winkel of bedrijfspand extra opvallend is aangekleed.